„I u petoj godini žiriranja još uvijek postoje točke koje me uspiju nasmijati do suza, iznenaditi i izazvati reakciju kakvu ni sam ne očekujem“

Najgledaniji zabavni show u Hrvatskoj koji osvaja srca gledatelja uskoro se vraća na male ekrane sa svojom devetom sezonom u kojoj će se mnoštvo talentiranih kandidata predstaviti kroz atraktivne točke u natjecanju za laskavu titulu supertalenta!

Osim novih i uzbudljivih kandidata koji su se marljivo pripremali za nastup na velikoj pozornici, gledatelji će i među članovima žirija gledati novo lice jer je svoje mjesto za sudačkim stolom po prvi put zauzeo glumac Fabijan Pavao Medvešek koji se pridružio kolegama s višegodišnjim iskustvom u ocjenjivanju kandidata. Ostala mjesta u žiriju rezervirana su za Martinu Tomčić, najdugovječniju članicu žirija, te Maju Šuput i Davora Bilmana koji ove godine obilježavaju svoju petu godinu žiriranja u Supertalentu.

„Mislim da je tajna uspjeha Supertalenta u tome što je show takav da zaista nikad ne znate tko će stati pred vas, a mi kao članovi žirija imamo tu neku nevidljivu ili vidljivu kemiju koja nas drži zajedno, koliko god da smo različiti, pa se uspijemo toliko nadopuniti, poklopiti i povezati“, otkriva Davor Bilman koji priznaje da se u odnosu na svoju prvu sezonu u Supertalentu najviše promijenio po pitanju popustljivosti i emocija. "Nisam nikada osjecao tremu pred snimanje, ali i dan danas je prisutno uzbuđenje", tvrdi Davor koji i u novoj sezoni najavljuje puno smijeha i zabave: „Nova sezona me uvijek veseli jer i u mojoj petoj godini žiriranja još uvijek postoje točke koje me uspiju nasmijati do suza, iznenaditi i izazvati reakciju kakvu ni sam ne očekujem“.

Svoju petu godinu kao članica žirija slavi i Maja Šuput koja smatra da je ključ uspjeha Supertalenta u iskrenoj emociji koju natjecatelji pružaju gledateljima, žiriju i publici. „Njima taj nastup, za koji se dugo pripremaju, toliko znači, a ako sve dobro prođe, oni s pozornice odlaze s neopisivom srećom i veseljem te suzama radosnicama, a to su emocije koje se ne mogu iscenirati. Gledatelji vole vidjeti iskrenu emociju i mislim da je Supertalent show koji to vjerodostojno prikazuje“, poručuje Maja koja priznaje da je tijekom posljednjih godina postrožila svoje kriterije, a devetoj se sezoni posebno raduje zbog Fabijanovog debija u žirianju. „Nismo znali kako će se snaći, pa smo samim time krenuli pomalo zaštitnički, brinući se o tome da mu budemo podrška. Definitivno je snimanje devete sezone bilo jako zabavno, ne samo nastupi, već i one stanke između točaka tijekom kojih je bilo jako veselo. Usudila bih se reći da je bilo još energičnije u odnosu na prethodne sezone. Bilman i Fabijan su povukli na pjesmu i ples, pa smo Martina i ja također dobile novi polet pozitivne energije“, poručila je Maja najavljujući devetu sezonu koju će gledatelji uskoro moći pratiti u programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju