„Nisam ovo uopće očekivala… Meni je baš neugodno“.

Nedjelja je rezervirana za drugu epizodu Supertalenta u kojoj će novih devetero kandidata dobiti priliku da zasjaju na velikoj pozornici, a među njima će se naći 28-godišnji Filip Ščrbak koji će svojim nastupom užariti atmosferu u studiju te privući veliku pažnju, posebno ženskog dijela žirija i publike.

 

Već i prije početka nastupa, Filip će mnoge ostaviti bez daha jer će na pozornicu stići u vojničkim hlačama i bez majice, a njegova pojava zbunit će Maju kojoj će trebati nekoliko trenutaka da se usredotoči. „Moram priznati da sam se zbunila, nisam ovo uopće očekivala… Meni je baš neugodno“, poručit će Maja koja će priznati da žarko želi vidjeti njegov nastup.

Filip se bavi street workoutom, a uz pratnju dvojice kolega demonstrirat će zabavne, ali i izuzetno zahtjevne elemente koje malotko može izvesti. No, osim što će za publiku i žiri pripremiti nastup kakav još nisu imali prilike vidjeti, Filip će otkriti i svoj zanimljiv životni put koji ga je od karijere vojnika doveo do toga da postane atrakcija na društvenim mrežama. „U vojsci sam bio osam godina, a odlučio sam je napustiti jer imam TikTok, YouTube i sada otvaram teretanu u Petrinji“, otkrio je Filip koji je na nagovor prijatelja otvorio profile na društvenim mrežama gdje je u vrlo kratkom roku prikupio vojsku pratitelja.

Njihov će nastup zaintrigirati i novog člana žirija Fabijana koji će se na Majin nagovor popeti na pozornicu ne bi li izveo nekoliko vježbi na šipci, a hoće li mu to poći za rukom te kako će žiri reagirati na Filipov nastup pogledajte u nedjelju na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju