Samozatajni Ali: prisjetite se svega što smo saznali...

Moćan i bogat



Ali Nežat Karasu moćan je i bogat mladi poslovni čovjek. Jedino do čega mu je istinski stalo je uspjeh. U obiteljskoj tvrtki stvorio je ugled strogog šefa koji sve konce drži u rukama. Na jedan njegov poziv, svi su na nogama.

Ovisnik o adrenalinu



Njegova glavna zanimacija donedavno je bila potraga za adrenalinom u različitim pustolovinama kao što su automobilske utrke. Najsretniji je kad je na rubu smrti zato i obožava brze automobile.

Burna prošlost



Ipak, njegovo igranje 'na granici' života i smrti mnogo ga je koštalo. Njegov život pogodile su tragedije koje su mu obilježile cijeli život učinivši ga zatvorenim i rezerviranim. Tek sada, pojavom nove osobe u svojem životu do koje mu je stalo, Ali se počinje polako otvarati svijetu. Svejedno, njegova prošlost ga često sustigne i u njemu izazove bijes koji on ovako ispoljava:
 



Suosjećanje i očinstvo



Ipak, Ali nije sasvim hladan, i to pogotovo otkad se u njegovom životu pojavio dječačić Kan – preslatko biće koje ga je navelo da razmišlja o svojoj prošlosti umjesto da ju zatomljava. Njihov odnos nas sve više iz dana u dan raznježuje. Ali se zasada odlično snalazi u novoj ulozi – onoj očinskoj.

Ljubav?



Ali Nežat na prvu se doima kao osoba koja ne vjeruje u ljubav i koja će i ako ju i osjeti, vrlo teško iskazati. Ne može se poreći kako prema Naz nešto osjeća, no hoće li to pokazati?

Prisjetite se svih važnih trenutaka proteklog tjedna u galeriji:



Ne propustite seriju 'Kazna' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode gledajte na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju