Show koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 Deniss Grgić naša je uspješna influencerica te akademska slikarica i magistra slikarstva koju ćemo imati prilike gledati na malim ekranima i to u showu "Ples sa zvijezdama".

"Obožavam plesati, kao mala ples sam odabirala kao slobodnu aktivnost, likovna umjetnost je u nekom trenutku prevladala, ali ljubav prema plesu je ostala. Sada prije nastupa nemam tremu, uzbuđena sam i jedva čekam da krene. Kao vizualna osoba veselim se kostimima i scenografiji pa mislim da će Ples sa zvijezdama objediniti moje dječje snove vizualnih dojmova i pokreta plesa na podiju", kaže Deniss.

Na profilu na Instagramu prati je gotovo 80 tisuća ljudi. Za showbuzz.hr otrkila je koliko joj influencanje oduzima slobodnog vremena i u čemu je tajna dobre influencerice.

 

 

 Istaknula je kako od mentora očekujem da je ulovi ako poleti! Vjeruje da će biti uspješni i da će ih gledatelji podržati. " Najsretnija sam kada plešem pa vjerujem da će se to pozitivno ozračje osjetiti i preko malih ekrana", zaključila je Deniss.

 

 

 

Nakon uspješne sezone prošlog proljeća i nadolazeća proljetna shema u 2023. bit će u znaku vrhunske zabave i plesa, najavljuju iz produkcije zabavnog programa Nove TV. Naime, već su krenule prve priprema za novu sezonu hit showa – ''Ples sa zvijezdama''.

Plesni spektakl oko sebe okuplja brojne televizijske profesionalce, te osim kandidata i žirija za jedinstveni vizualni doživljaj zaslužni su sektori kostima i šminke, rekviziteri te svi ostali članovi mnogobrojne produkcije showa. Još pamtimo najsjajnije kostime, jedinstvene kreacije, očaravajuće scenografije, te glamuroznu atmosferu i glazbeni ugođaj proteklih sezona, a produkcija Nove TV pobrinut će se da nas ove godine jedinstvenim plesnim točkama i emotivnim pričama očara još više.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju