Deniss Grgić i Jakov Bjelac plesni su par u showu „Ples sa zvijezdama“.

Akademska slikarica i uspješna influencerica Deniss Grgić ovog proljeća otkrit će plesni svijet u showu „Ples sa zvijezdama“, a plesač Jakov Bjelac na tom putu će joj biti mentor.

Deniss obožava plesati, a kao mala je voljela i ples i likovnu umjetnost koja je u jednom trenutku prevladala. No, ljubav prema plesu još uvijek je tu, otkrila je za showbuzz.hr.

„Kao vizualna osoba veselim se kostimima i scenografiji pa mislim da će Ples sa zvijezdama objediniti moje dječje snove vizualnih dojmova i pokreta plesa na podiju“, dodala je. Jakov je prvi put plesni mentor i jako je uzbuđen, a otkrio nam je i da je jako zadovoljan plesnom partnericom. Kako se slažu i kako napreduju pripreme za prvi nastup pogledajte u videu.

Deniss Grgić je akademska slikarica, magistra slikarstva i influencerica. Na Odsjeku grafike na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu završila je preddiplomski studij, a na Odsjeku slikarstva diplomski gdje stječe titulu magistre slikarstva. Diplomirala je na temu „Kruzi“ povezujući povijesne stećke u kontekst današnjeg vremena i slikarskom tehnikom stvorila umjetnička djela.

Jakov Bjelac je 19-godišnji plesač iz Petrinje. Jakov je student menadžmenta i marketinga turističke destinacije na Veleučilištu Edward Bernays. Sportskim plesom bavi se 14 godina i do sada je osvojio 19 naslova prvaka Republike Hrvatske u sportskom plesu. Zbog svojih rezultata kao član hrvatske reprezentacije predstavljao je Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Danas u Petrinji u Sportskom plesnom klubu "Petrinia" dio je trenerskog tima koji stvara nove sportske plesače i koji od samih početaka postižu odlične rezultate.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju