Denis Dejanović u polufinalnom nastupu Supertalenta.

Vatrenim performansom Denis Dejanović je na audicijskom nastupu zapalio atmosferu i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Po dolasku na pozornicu je uzeo mač, zapalio ga i show je počeo. Kombinacijom plesnih i elemenata borbe stvarao je pomoću vatre izvanredne prizore.

On se ponaša kao pravi pravcati srednjovjekovni vitez. Živi u šumi kao da je još uvijek srednji vijek. Njegovi nastupi opasni su i zanimljivi. Vatru vrti iz svog gušta. Teško mu je, kaže, bilo pripremiti se jer je radio s drugim ljudima i morali su se uskladiti. 

 

 

"Ovo je bilo veselo. Jedino što mi je zapravo smetalo u ovom vatrenom spektaklu je što narator nije bio obučen u nekog pisca recimo. Imspresivno riganje vatre. Sviđa mi se da je cijela ekipa bila uključena i da se svi usudite igrati s vartom. I čuvajte se", poručio je Fabijan.

"Ova točka je u stvari bila pokazatelj da nikad ne možemo biti sigurni što možemo očekivati u polufinalnim emisijama. Mislim da jako malo nas, unatoč filmovima i serijama, se može vratiti u taj period kad je sve ovo bilo normalno. Ovo je bilo doista autentično", istaknuo je Davor.

Efekt koji je ostavio na Martinu u audiciji, ovoga puta je izaostao, objasnila je. Ona smatra da su njegovi suparnici na pozornici Dejanu oduzeli moć bez obzira što je on pobijedio u borbi.

"Moram prvo primijetiti da osoba koju sam gledala u prilogu i Vi na bini kao dvije različite osobe. Prvi dio nastupa ovo s mačevanjem je bila iskoreografirana predstava - nisam osjetila ni strah ni uzbuđenje. Ovaj drugi dio mi je bio puno napetiji. Ali ovaj dio s konjem koji je pojeo bradu je pobjednik večeri", zaokružila je Maja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju