Deborah trenira samo godinu dana i već je osvojila pozornicu Supertalenta ovim akrobacijama

Devetogodišnja Deborah živi s mamom, dvije sestre i dva brata, a aktivno se bavi fit kidom. Četiri puta tjedno ima treninge koji traju po dva sata i cijeli dan je vrlo aktivna. Deborah ima samohranu majku kojoj je odgajanje petero djece izazovno otkad je Deborin tata preminuo od leukemije. „Mama i tata su me najvažnije naučili u životu da budem skromna i poštena. Tata mi jako nedostaje i često mislim na njega“, priznaje Deborah sa suzama u očima, ali smiješkom na licu.

 

„Ako si ti ovo naučila u samo godinu dana, pa što će biti sljedeće godine. Bravo!“, komentirala je Maja. „Bila si izuzetno dobra, top, top, top! Posebno me se dojmilo kada si napravila sklek na jednoj ruci i s nogom u zraku, što ne mogu napraviti puno muških većih i mišićavijih od tebe. Izuzetno dobro si to sve izvela, veselim se sljedećem nastupu i još preporučam trenerima da malo pogledaju ruke“, rekao je Davor.

„Meni ti je ovo bilo presuper. Ako uzmemo u obzir da imaš devet godina, ako uzmemo u obzir da ovo radiš samo godinu dana, onda sam sigurna da već sad u Hrvatskoj ne postoji nitko tko je bolji od tebe, a najsigurnija sam da ne postoji nitko na ovom Supertalentu tko je bolji od tebe“, rekla je Martina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju