Ovotjedni gost u Paprenim kuglicama IN magazina Nove TV bio je mladi, perspektivni glumac Lujo Kunčević kojega ćemo od ove jeseni gledati u novoj dramskoj seriji 'Zlatni dvori'.

Lujo će u seriji Nove TV 'Zlatni dvori' utjeloviti lik šarmera Jana Weltruskog, glazbenog producenta koji drži glazbeni studio zajedno s glavnim glumcem Matkom Knešaurekom koji glumi Petra Begovca.Iako mlad i na početku svoje karijere, Lujo se odlično snašao odgovarajući na škakljiva pitanja Davora Garića. Tako je Lujo na pitanje koliko provokativnih fotografija ima na svom mobitelu odgovorio: „Nemam puno. Nisam taj tip. Uvijek se bojim da netko ukrade mobitel pa da ostatak svijeta vidi.“, a što bi učinio da mu djevojka predloži da u spavaću sobu dovedu i svoje dvije prijateljice Lujo se samo nasmijao i zaključio: „Ovisi u kojoj smo fazi.

Na pitanje što bi izabrao, romantičnu večeru u dvoje ili pak raskalašeni party s ekipom, Lujo je otkrio kako su mu ipak draže romantične večeri, a na pitanje što bi učinio kada bi ga Nives Celzijus pozvala da joj se diskretno ušulja u hotelsku sobu, Lujo odgovara: „Odmah bih pobjegao glavom bez obzira!Davor Garić iz ovog talentiranog glumca još je izvukao da mu se više sviđaju latino djevojke od Balkanki, prirodna dvojka umjesto silikonske petice te kako više voli vidjeti kod djevojaka da žulja, nego da ljulja.
Posebno ga je zateklo pitanje bi li pristao da mu Severina ponudi 10 tisuća eura da odglume ljubavnu aferu radi podizanja popularnosti u medijima, na što je Lujo iskreno i spremno odgovorio: „Ne bih! Severina je lijepa žena, daleko od toga, ali ona je od mene starija 20 godina. Fantastično ona izgleda za svoje godine, ali ne. Sorry Seve!

Što je još rekao Lujo provjerite u video prilogu IN magazina.
  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju