Da se dobro snalazi u muškim transformacijama vidjeli smo prošlu nedjelju kada je utjelovio Willa Smitha, ali i u ženskoj transformaciji bio je genijalan!

Ljupki Drele, tako možemo nazvati transformaciju radijskog i televizijskog voditelja Davora Dretara Dreleta koji je postao Ljupka Dimitrovska i izveo njen hit ''Tvoja barka mala''.

''Dobivam sve fine dame i srećom nemam zahtjevnu koreografiju, Vježbam vokal koji je specifičan, nježan i plah, ali ovo je lagana pjesmica koja će mi sjesti'', rekao je Drele prije nastupa.

U elegantnoj haljini Drele je uprizorio nastup Ljupke Dimitrovske na Splitskom festivalu 1989. godine. Izvedba je prošla sjajno, a čak su se i članovi žirija Nives Celzijus i Mario Petreković ustali i zaplesali uz ovaj veliki hit.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju