Davor Bilman otkriva kako je biti član žirija, što mu je presudno za konačnu odluku, ima li favorita te može li se utjecati na njegovo mišljenje.

Poslovni savjetnik Davor Bilman jedan je od članova žirija kojeg ćemo svake nedjelje gledati u novoj sezoni Supertalenta.


 

''Biti u žiriju Supertalenta vrlo je zanimljivo, ali ponekad izazovno i naporno. Odluke nisu jednostavne'', rekao je Davor koji se plesom bavi od svoje četrnaeste godine što ga čini pravim stručnjakom za to područje. Međutim, kako kaže, to ga neće ograničavati da prepozna istinski talent u natjecateljima koji se ne bave samo plesom.

''Ne premišljam se dugo. Ako je netko dobar to je ''DA'', ako po mišljenju nije to je ''NE'' i to je to. Na konačnu odluku ne utječe mi stav publike. Mislim da publika ima pravo na svoje mišljenje, ali ono što definitivno utječe je način kako ja to vidim''.

Davor, koji je na glasu kao najstroži član žirija, objasnio je što je za njega ''ono nešto'' što kandidat ili kandidatkinja moraju imati kako bi prošli dalje, pa na kraju i postali novi supertalent. ''Supertalent je nešto što moramo imati u sebi. Naravno, to se vježbanjem može usavršiti. Nekada ono što vidimo je samo dobra vježba, ali i to treba cijeniti. Tako da moja odluka ovisi isključivo o tome je li neka točka za mene ono što bi trebalo ići dalje i što želim vidjeti ponovno, bez obzira što tko od kolega mislio, što publika mislila ili netko treći'', objasnio je.

Davor ističe kako ne može izdvojiti samo jednu osobu koja je na njega ostavila najveći utisak i oduševila ga. ''Nemam favorita. Imam nekoliko kandidata koji su bili najbliže ''wow efektu'', ali ima i dosta onih koji su daleko toga''.


Kakvi će biti komentari Davora Bilmana, kome će dati zlatni gumb, koga će razveseliti, a koga rastužiti ne propustite u novoj, petoj sezoni Supertalenta!


Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama.Tko će sve fascinirati četveročlani žiri te tako dobiti prolaz u daljnje natjecanje, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju