One su bile i više nego iznenađene, a mi isto…

Dobili smo i drugi zlatni gumb! Nakon što je Martina Tomčić u prošlotjednoj emisiji Marka Antolkovića plasirala direktno u polufinale ove nedjelje to je učinio Davor Bilman nevjerojatnom timu Dream Team Babe!

Nakon puno smijeha i veselja na pozornici Davor je izjavio: ''Zlatni gumb za mene mora biti drugačiji i poseban. Mora me u nekom djelu dotaknut. Ne mora nužno biti razumljiv većini gledatelja.''. Cijeli nastup pogledajte besplatno OVDJE

Sačuvati stare napjeve, otrgnuti ih iz zaborava, približiti ih svim generacijama, biti svoj - neke su od karakteristika koje prate rad ove pjevačke skupine što je Bilman želio nagraditi.

''Moj ovogodišnji zlatni gumb – kada bi rekao da je to pet ženskih osoba koje zanimljivo pričaju zvučalo bi malo čudno, a kada kažem da su to gospođe koje imaju već dosta iskustva i prilike da prikupe humor i da su vrlo specifične onda mi je vrlo drago da sam svoj zlatni gumb iskoristio na njih'', rekao je.

''Bile su i više nego iznenađene i obzirom na njihovo iskustvo godišnje mislim da im je to lijep doživljaj i da će biti nešto drugačije u polufinalu.'', objasnio je.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju