Sretan rođendan Davore!

Po mnogima najstroži, ali mnogima i omiljeni član žirija Davor Bilman ima rođendan. Tim smo povodom željeli izdvojiti posebne momente ove sezone!

Nevjerojatni Duo Kamikazete, djevojke koje su završile u finalu, bile su u okršaju s Bilmanom! Nakon odlično odrađenog nastupa Maja je predložila da odmjere snagu s Bilmanom. Ovako je to izgledalo….

S obzirom na to da je zlatni gumb pritisnuo simpatičnom Dream Teamu Babe kada su na pozornicu Supertalenta došle tri predivne djevojke koje se bave akrobacijama ovaj je član žirija došao do njih na pozornicu našao je način kako da ih posebno pohvali!

Oduševljenje kod Davora, osim djevojaka, izazvale su i neobične točke, a posebno ćemo izdvojiti Posejdonove trozupce. Dok su Maja i Martina bile u čuđenju Davor, ali i Janko ustali su se kako bi im zapljeskali i podržali ove dečke!

''Reći ću samo jednu rečenicu. Zbilja obožavam vaše noge'', rekao je Davor Bilman atraktivnoj Kathy koja je u polufinalu Supertalenta nastupila u sklopu Dua Giurintana no nije se plasirala u finale. Nakon prvotnog šoka koji je izazvao Bilman je nastavio: ''U umjetničkom smislu''.

I za kraj smo ostavili usklik oduševljenja nakon nastupa plesača Hrvoja Vekića iz posljednje polufinalne emisije. O čemu se radi doznajte OVDJE.

Koji vam je Bilmanov 'trenutak' najdraži?

glasova:


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju