Osim ukusne večere pripremit će i zanimljivu igru!

Nakon dvije večere na početku tjedna, na red je došao pjevač David Temelkov, Makedonac s hrvatskom adresom, spreman pokazati svoje kulinarske sposobnosti. „Mogu reći da ću dati sve od sebe da ugostim ljude onako kako mi Makedonci znamo i umijemo i da na kraju kruna bude ukusan obrok, da to bude onako kako treba“, poručit će i primiti se kuhanja koje mu nije strano.

Kuhanje je za Davida ne samo vještina već i strast koja se proteže još od njegovih mlađih dana. Bavio se fitnesom i nekada jeo čak šest puta dnevno, a nakon što je shvatio da je majci teško pratiti takav ritam, preuzeo je stvar u svoje ruke. Tako je počeo kuhati za sebe i rodila se strast.

„Ovako kad razmislimo, kad spojimo glazbu, pjevanje, kuhanje, sport, opet je presudna emocija. To je ona ljepljiva materija koja daje posebni začin svemu. Tako da trebam tu neku svoju makedonsku emociju dati u kuhanje“, istaknut će David kojega neće zaobići ovotjedni Pažaninov izazov.

Što se još krije u njegovim kovertama i kako će David planirane makedonske delicije prilagoditi novom meniju, ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti' na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju