Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV!

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec sigurno je jedno od najvećih iznenađenja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se ovog proljeća vraća na male ekrane, a koji i on sam željno iščekuje.

Dario je jedan od prvih političara koje ćemo imati priliku gledati u "Plesu sa zvijezdama" Nove TV, a otkrio nam je je li mu trebalo dugo vremena da donese tu odluku i zašto je uopće odlučio sudjelovati.

"Trebalo mi je nekoliko minuta, taman da ženi pošaljem poruku smijem li na 'Ples sa zvijezdama' i da mi žena kaže - ideš obavezno! Volim rušiti stereotipe, proširivati znanje i vidike pa se nadam da ću u showu pokazati kako postoje i malo drugačiji, negenerički političari. Ples volim odmalena pa mi je poziv u 'Ples sa zvijezdama' jako dobro došao", priznao je Dario.

Javnost će ga sada imati prilike vidjeti u sasvim drugačijem izdanju nego dosad, a u intervjuu za portal showbuzz.hr otkrio je što gledatelji mogu očekivati od njega. "Vidjet će da nisam uvijek ozbiljan, ali da ozbiljno pristupam probama, treninzima i ako se nečega primim, tome ozbiljno prionem.'' Više saznajte na portalu showbuzz.hr. 

 

 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju