U šestoj emisiji Dario i Helena plesali su tango.

Na podij doaze pobjednici iz prošle emisije. Zvijezda koja se iz ružnog pačeta pretvorila u nešto lijepo. Dario je zbog komentara i ocjena mislio da je skrivena kamera. Kad je bio mali na plesnom tečaju prekinuli su ga zbog manjka interesa taman kad je trebao učiti tango. Ako sad fula korak, ode Helena na pod. Pripreme kroz tjedan su bile izazovne.  

 

"Večeras je ovo bila bolja standard izvedba nego inače kod tebe. Možda malo više u poziciji engleskog valcera, pa ti figura nije bila napadačka za tango, no inače sve puno puno bolje nego prošli put", istaknuo je Marko.

"Ja bih imao samo jednu kritiku, a to je taj gornji dio. Za mene je to to, ti imaš taj ponos, samo još da pretjeraš s tim da se to raširi i uokviri. To je stvarno super, ti si uvijek pouzdan i nikad se ne bojim da ćeš propustiti neki korak, to je zapravo pohvala", poručio je Igor.

"Ja se slažem s Markom i Igorom da se na trenutke čini da Helenadrži sve na okupu a trebalo bi sve zajedno, ali to su sitnice. To bih dodala kao šlag na kraju", zaključila je Larisa.

"bio si čvrst, karakteran, odlučan. Nakon prošlog tjedna malo sam se bojala i moglo je biti top ili flop, a ovo je bio top", poručila je Franka. Za ovaj nastup od žirija i gledatelja osvojili su 41 bod.

Prošle je nedjelje Dario uz dvije šefice, Helenu i Lauru, pokazao svoj talent za lyrical. Za inspirativnu koreografiju od žirija su osvojili 34 boda što je najviši broj bodova prošle emisije. "Sve, apsolutno sve mi se svidjelo. I koncept nastupa i priča s kojom se svi možemo poistovjetiti. Helena tebe moram pohvaliti, ali tebe Dario moram najviše pohvaliti. Tko je ovaj Dario? Zadrži 100% ovog Daria jer ovo je najbolji. I sve će biti dobro", oduševljena je bila Franka nakon nastupa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju