U sedmoj emisiji Dario i Helena plesali su sambu.

Ovaj par je radišan, ponekad plešu po rubu, no uvijek nam donesu dobru zabavu. Pedro im je za ovaj nastup odabrao sambu jer želi vidjeti kako Dariu pristaje latin ples. Helena je napomenula da im je na prvom mjestu zabava. 

"Meni je danas falilo malo safta", kratka je bila Larisa.

"Dario ja obožavam ovaj početak. Vidim da si ti stvarno uživao u tome večeras, a je li to dovoljno? Ugazili smo već u drugu polovinu showa i drži se svoje mentorice koja je najbolja na svijetu. Mi smo se svi jako dobro zabavili to je sigurno", istaknula je Franka.

"Samba je jedan fluidan, zabavan, cirkularan, sve ono što tvoja samba nije bila. Ti si tip plesača koji ne voli određene pokrete u donjem dijelu tijela", poručio je Marko.

"Meni je prilog izgledao super, bilo je jako obećavajuće i onda se malo manje dogodilo tu u broju. Kukovi mislim da bi mogli dobro ići, a što je meni pohvalno kod tebe što se probudio perfomer i uživaš", zaključio je Igor. 

Osvojili su od žirija 25 bodova žirija.

 

Prošle nedjelje ovaj je dvojac izveo tango. "Ja bih imao samo jednu kritiku, a to je taj gornji dio. Za mene je to to, ti imaš taj ponos, samo još da pretjeraš s tim da se to raširi i uokviri. To je stvarno super, ti si uvijek pouzdan i nikad se ne bojim da ćeš propustiti neki korak, to je zapravo pohvala", poručio je Igor Barberić. Za ovaj nastup od žirija i gledatelja osvojili su 41 bod.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju