Dario i Helena u četvrtoj emisiji uživo plesali su paso doble.

Smisao naše emisije je napredak, a uz ovu zvijezdu uvijek koračamo naprijed. Samo još da taj korak bude čvršći. Dariu je Rocky jedan od prvih filmova koji je dobio. Helena kaže da je on neki hrvatski Rocky pa se Dario nazvao Roko Balboić.

"Ciboci challenge je prihvaćen u finalnoj emisiji. Znači treba doći do finala. To je onaj stari plesni trik kad nemaš što pokazati u plesu skineš majicu i nadaš se najboljem. Jedini shape koji si imao je kroz ruke. Sve one karakteristike pokušao jesi, uz sve nedostatke, ovo je bila tvoja najbolja izvedba dosada", istaknuo je Marko.

"Ovo što on kaže u rukama je postojalo. U principu sve dolazi iz tijela da si samo još to dodao bilo bi još jače", kratko je komentirao Igor.

"Ja mislim Helena da si ti jedina ili bar prva žena u Hrvatskoj koja se uhvatila u koštac i sukobila s političarom. Igor je rekao da političari trebaju plesati. Ja mislim da bi bilo potrebno da se političari skidaju. Baviš se utrkom Spartan, mislim da te taj sport dobro izgradio. Za razliku od Marka ja mislim da ste imali taj shape i dobro ste izgledali. Sve u svemu ide naprijed i meni se to sviđa", objasnila je Larisa.

"Ja sam se na momente prepala tvog lica i to smo htjeli vidjeti, to smo i dobili. Mislim da se moraš još malo bolje kretati, ali malo bolje je bilo večeras", poručila je Franka. Osvojili su 27 bodova žirija.

 

Dario se u prošloj emisiji probudio, istaknuo je žiri koji im je za valcer dodijelio 26 bodova. „Dario nam se probudio! Ovo je bio valcer sa stavom, a upravo sam ranije isticala da ti je to nedostajalo. Ovo je bilo jako dobro, bravo! Smisao ove emisije je napredak, a ti ideš samo naprijed“, oduševljena je bila Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju