Dario na svakom koraku ruši stereotipe o političarima.

Jedno je sigurno – Dario Zurovec na svakom koraku ruši stereotipe o političarima. Jedan od najmlađih gradonačelnika izabranih na izborima 2017., sudionik Spartan utrke, a sad ćemo ga gledati u potpuno novoj ulozi. Zaplesat će u novoj sezoni „Plesa sa zvijezdama“ uz mentoricu Helenu Janjušević.

Kako se slažu, koja je bila prva reakcija kad su saznali da su plesni partneri, kakva očekivanja imaju od showa i mnoge druge zanimljivosti otkrili su u novom videu. Kako će se Dario i Helena snaći u plesnim izazovima gledajte uskoro na Novoj TV.

„Vidjet će da nisam uvijek ozbiljan, ali da ozbiljno pristupam probama, treninzima i ako se nečega primim, tome ozbiljno prionem“, otkrio je Dario za showbuzz.hr. Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec sigurno je jedno od najvećih iznenađenja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama", koji se ovog proljeća vraća na male ekrane, a koji i on sam željno iščekuje.

Dario je jedan od prvih političara koje ćemo imati priliku gledati u "Plesu sa zvijezdama" Nove TV, a otkrio nam je je li mu trebalo dugo vremena da donese tu odluku i zašto je uopće odlučio sudjelovati.
Helena je magistra kineziologije, a plesom se bavi od svoje 3. godine života. Radi kao vanjski suradnik na Kineziološkom fakultetu na odjelu za edukaciju plesnih trenera. S Damirom Kedžom plesala je 2019., dok je u prošloj sezoni došla do finala sa Sandijem Pegom.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa od 5. ožujka na Novoj TV!

 
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju