Dario, Helena i Laura plesali su lyrical.

Nastup našeg omiljenog gradonačelnika kojega je mentorica uspješno otkočila. Dario i Helena plešu u društvu njegove nećakinje Laure. Ona trenira balet, voli ples i zato ju je Dario pozvao u emisiju. Ovaj tjedan Dario ima dvije šefice.  

"Sve, apsolutno sve mi se svidjelo. I koncept nastupa i priča s kojom se svi možemo poistovijetiti. Helena tebe moram pohvaliti, ali tebe Dario moram najviše pohvaliti. Tko je ovaj Draio? Zadrži 100% ovog Daria jer ovo je najbolji. I sve će biti dobro", oduševljena je bila Franka.

"Slažem se, sve je bilo super, pokreti su bili do kraja. Dugi pokreti to je tako nevjerojatno da ih netko tako može izvesti. Ovo je bilo lirično savršeno", istaknula je Larisa.

"Standard možda nije dobra opcija za tebe, latin još manje, a lyrical je tvoja opcija. Sve pohvale za mentoricu, ja se ne bih složio da si bio mekan, ali sve u svemu ovo je od ružnog pačeta do možebitno nečeg vrlo vrlo plesno lijepog", poručio je Marko.

"Čista je činjenica da ste nas kupili, to je bilo toliko dobro otplesano. Opet onaj sklop svega i dobro otplesano i odigrano. Ovo je tvoj najbolji ples dosada i mislim da to možeš primijeniti dalje", zaključio je Igor. Osvojili su liričnih 34 boda žirija.

 

Konstantni napredak ove zvijezde uočen je i prošle nedjelje kad su Dario i Helena inspirirani filmom Rocky izveli paso doble. Od žirija su dobili 27 bodova. "Ja mislim Helena da si ti jedina ili bar prva žena u Hrvatskoj koja se uhvatila u koštac i sukobila s političarom. Igor je rekao da političari trebaju plesati. Ja mislim da bi bilo potrebno da se političari skidaju. Baviš se utrkom Spartan, mislim da te taj sport dobro izgradio. Za razliku od Marka ja mislim da ste imali taj shape i dobro ste izgledali. Sve u svemu ide naprijed i meni se to sviđa", objasnila je tad Larisa Lipovac Navojec.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju