Daria, Ivan i Damir u desetoj su emisiji izveli valcer.

Dolaze Daria, Ivan i Damir koji je ovom paru donio dašak ležernosti. Damiru je super osjećaj vratiti se i otkrio je da baš gušta, ali unatoč tome Petra mu nedostaje. Daria kaže da su Damir i Ivan jako različiti i da će se boriti za njenu ljubav. Damir im je donio novu energiju. 

"Vidio sam opet ono o čemu pričam cijelo vrijeme, a to je ta plesnost. Prekrasno. S Damirom kad si zaplesala - ti to imaš", komentirao je Igor.

"Meni je ovo bilo stvarno izvrsno i glumački i plesno. Svi ste fenomenalni, odlični. Kod tebe je to ta nevjerojatna upornost i disciplina, stvarno ti čestitam na tome", poručila je Franka.

"Jako je dobro što je tu Damir, jako dobro se uklopio u kompoziciju. Mislim da je vaša najveća kvaliteta to što ste vi toliko ozbiljno shvatili sve ovo. Uspjeli ste se jedno uz drugo transformirati i to se jako lijepo ispreprliće i dozvoljava da možete rasti. To je suradnja i to daje ljepotu", istaknula je Larisa.

"Ja bih rekao Daria da je okvir bio puno bolji u drugom plesu, nego u prvom. Malo si šire stala, ali sad malo razmišljam i sjetio sam se da sam tu stvar naučio od svog prvog plesnog učitelja, a igorm slučaja taj učitelj sjedi ovdje u publici", poručio je Marko. To je i Ivanov prvi trener također.

Od žirija su osvojili 38 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju