Daria i Ivan u trećoj emisiji uživo plesali su lyrical.

Oni su jako ambiciozni, puno se trude, teže savršenstvu. Za sebe kažu da su pravi manijaci. U Darijinom životu je bilo par teških izazova. Prvi je taj kad je došla iz ratnog Sarajeva u Zagreb sama bez roditelja. Drugi je rano rođenje njenih dečkiju. Kad je rodila treće dijete imala je jednu malignu zdravstvenu situaciju, zapravo joj je dijete spasilo život. Misli da je život čudesan dar i da je na nama da ga živimo punim plućima, predano s puno ljepote jer ne znamo do kad smo tu.

"Ja jako, jako volim kada mi ovako otvorimo emisiju. Ta cijela poruka koju si ti danas plesala je meni jako draga i bitna i hvala ti na tome. Mislim da je ovo do sada tvoj najbolji ples. Zasjala si, hvala ti!", oduševljen je bio Igor.

"Kod tebe je večeras ovo skroz druga priča. Ja bih želio da pokreti budu još fluidniji. Ono što mi se svidjelo je što si bila opuštena i napravila iskorak večeras. Bravo", istaknuo je Marko.

"Ja bih rekla kao da si večerašnjim plesom sa sebe stresla sve. Pokazala si jednu važnu životnu lekciju - kad je najteže budi svjetlo", poručila je Franka.

"Ti si stvarno fascinantna. Meni je drago da ste ovo ovako čudesno otplesali. Kao što je Igor rekao prodisala si", zaključila je Larisa.

Od žirija su osvojili 30 bodova. 

 

Tema prošle emisije bila je nezaboravna godina, a za Dariu je to ona u kojoj je nastao studio 4 sobe. "Moram reći da te volim i uživam gledati i da mogu isključiti mozak da ne percipira tehniku vjerojatno bih ti dao deset. Moraš jako paziti da su nogice ravne i da ne izletiš iz ritma. Ostavi mi ovaj prvi dojam", poručio je Marko Ciboci. Od žirija su osvojili 26 bodova.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju