U prvom polufinalnom nastupu Daria i Ivan plesali su jive.

Večer otvara zvijezda kojoj se samokritičnost itekako isplatila. Stare grijehe prvi iskupljuju Daria i Ivan. U ovotjednim probama posjetio ih je Marko Ciboci kako bi nastup ove nedjelje bio što bolji. Rekao je da su u početku bili neka zlatna sredina i da se sad vidi kako se silan trud isplatio. Daria za Marka uopće ne bi rekla da je on najstroži člank žirija.  

"Moram priznati da je lijepo vidjeti da slušate savjete, taj jedan napredak od prošlog jivea koji je bio. U prvoj emisiji si imala previše energije, premalo tehnike, sad je situacija totalno kontra u pozitivnom smislu. Kroz prošle tjedne odradila si sve što si trebala, stopala su bila posložena, energija je bila kontrolirana", započeo je Marko komentare.

"Vi ste jiveom otvorili prvu emisiju, a sad ste s njim otvorili i polufinale, to nije nimalo lagan posao. Mislim da je ovaj jive pokazao da si zaista uspjela", poručila je Franka.

"Kao da sam gledala neki drugi jive, neke nove ljude, mislim da ste bili dobri energetski, kickovi su bili savršeni. Vaš ples je danas bio izvrstan", istaknula je Larisa.

"Cijelo vrijeme pričamo o toj slobodi, lakoći, da vladaš i to se sad događa, ti si imala energiju dolje, a gore si bila smirena i kontrolirana", proučio je Igor.

Od žirija su za ples iskupljenja osvojili 37 bodova.

 

Prisjetimo se, prošle nedjelje Daria i Ivan izveli su slowfox za koji su od žirija dobili tri desetke te ukupno 39 bodova. "Ja sam uvijek jako sretan kad se sve posloži kako treba, kad cijeli taj nastup bude bombončić i sve do kraja ostanemo u tom prekrasnom oblaku", istaknuo je Igor nakon nastupa. U drugom dijelu večeri uz Damira Horvatinčića izveli su trio, a žiri ih je ocijenio s 38 bodova. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju