Daria i Ivan u četvrtoj su emisiji plesali valcer.

U filmskoj večeri žele dočarati Kuma na što bolji način. Daria je tek u drugoj emisiji shvatila da može razmišljati glumački, kad joj Ivan postavi ples da se može uživiti kao u ulogu. Oduvijek je znala da se želi baviti glumom i upis na Akademiju joj je bio kao da se vratila u život.  

"Draga moja ti si standardašica. Gracioznost ti definitivno ide, ja sam cijelo vrijeme bio s tobom. Pokret ti je prodisao i još uvijek diše", istaknuo je Igor.

"Molim te da svakom plesu odsada ovako pristupiš. Transformacija potpuna, sigurnija si, a isto tako opuštenija, mekana. Meni je bilo ovo najdraže od tebe dosad", oduševljena je bila Franka.

"Ono što mi se svidjelo kod tebe to je da je tehnika bila poprilično u redu. Mala samo zamjerka kod tranzicija bi se trebala više opustiti. Ali to je sasvim minorno naspram svega", istaknuo je Marko.

"Ja mislim da si ti shvatila jako dobro naše komentare i upute i da ti si vojnik i sve izvršavaš onako kako treba. Sad je tvoj ples doživio sjaj. Vrlo dostojanstveno, gracilno, tvoj Corleone se zainatio i dobro se zainatio", poručila je Larisa. Osvojili su 34 boda žirija.

 

Prošle nedjelje ovaj ambiciozni par plesao je inspirativni lyrical posvećen ljubavi prema životu. „Ti si stvarno fascinantna. Meni je drago da ste ovo ovako čudesno otplesali. Kao što je Igor rekao prodisala si“, zaključila je Larisa Lipovac Navojec. Za ples su od žirija osvojili 30 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju