Pripreme za veliko finale koje ih očekuje ove nedjelje već su u punom jeku.

Svestrana glumica Daria Lorenci Flatz i njen mentor Ivan Jarnec od prve su emisije postali favoriti omiljenog plesnog podija u Hrvatskoj. Nedjelju po nedjelju, koreografiju po koreografiju i došli su sve do finala "Plesa sa zvijezdama". Taj put nije bio nimalo lagan, no sav njihov naporan trud isplatio im se. 

„Bili smo stvarno jako sretni, na neki način smo bili i mirni jer smo stvarno u tom polufinalu dali sve od sebe i nismo si stvarno imali šta zamjeriti u slučaju da smo ispali. Baš onako dali smo sve što smo mogli, a onda kad smo prošli je naravno ogromna radost jer ti je drago da ipak ostaneš taj još jedan tjedan i doživiš to veliko uzbuđenje posljednjeg tjedna i posljednjeg nastupa“, opisala je Daria kako su se osjećali u polufinalu.

Pripreme za veliko finale koje ih očekuje ove nedjelje već su u punom jeku i radi se punom parom. A Daria nam je otkrila i što finalnu emisiju može razlikovati od ostalih i što možemo očekivati pred malim ekranima. „Mislim da će finalna emisija biti posebno nabijena emocijama. Bit će specifično što ćemo svi biti vjerujem i opušteniji i nekako znaš da je zadnja i uvijek damo sve od sebe, ali ovdje će biti vjerojatno još za nijansu više. Mislim da gledatelji mogu očekivati baš puno emocija i najbolje od nas svih“, zaključila je.

Kako je izgledao njihov plesni put i avantura koja im je na tri mjeseca promijenila živote pogledajte u novom videu. 

 

Ove nedjelje ne propustite spektakularno veliko finale showa. Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika! Tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

@plessazvijezdama.novatv 10 ili 1? 🤭 #plessazvijezdama #psz #dwts ♬ Feeling Good - Michael Bublé

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju