Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Naša kazališna, filmska i televizijska glumica Daria Lorenci Flatz natjecat će se u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

Daria se od malih nogu bavi plesom i velika je obožavateljica je showa ''Ples sa zvijezdama''. U intervjuu za showbuzz.hr otkrila je kako ju je poziv za sudjelovanje veoma obradovao. 

''Jako volim ples i plešem otkad znam za sebe, a i u svojem studiju 4Sobe redovito plešem jazz dance. Zbog mnogih profesionalnih i obiteljskih obaveza moji hobiji se najbolje i najpraktičnije mogu razvijati kada su uklopljeni u posao i radno vrijeme i zato je ovo sudjelovanje nešto što sam sanjala", kazala je glumica.

Iako je mislila da će se profesionalno baviti upravo plesom, gluma je ipak prevagnula. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

 



Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju