Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Župan bira vršitelja dužnosti šefa stanice. Branka tjera Seka, a Željka Ankica i ambicija. Iako je Branko u svim testovima uspješniji od Željka, župan ga sabotira te Željko dobiva više bodova od njega. Kada Branku postane jasno da župan kani postaviti Željka za šefa, odustaje od utrke, ali ujedno izvuče novce od župana. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Mile i Božena ne miruju. Odlučuju ekshumirati Trkuljinog miša i nakon što Kruno obavi „autopsiju“ shvaćaju da je zgažen obični poljski miš, a da je Jagoda možda još živa. Trkulja ih unajmi da pronađu Jagodu, a oni daju obećanje Ljubi da će ga izvaditi iz zatvora.Trkulja skuplja hrabrost pozvati Milenu na spoj u čemu ga zatekne Jure koji nikako nije sretan što je odabrao njegovu kćer. Usprkos Juri, Trkulja ipak pozove Milenu na spoj na što ona radosno pristane, ali Željko sazna za to i zaprijeti mu pa se Trkulja ne pojavi. Kad Milena shvati da je Željko otjerao Trkulju, slijedi njena osveta.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju pratite prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju