Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Zoki i Dada se slikaju za reklamni materijal o vjenčanjima, ali Violeti se ne sviđa kako ispadaju na slikama pa uhvati Srećka da glumi mladoženju. Srećko slučajno ugleda golu Dadu i prizor mu ne izlazi iz glave. Kad razvije slike, Zoki vidi kako Dada zaljubljeno gleda Srećka i zaključi da joj se sviđaju svećenici. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:



Nepoznati vozač pregazi pijanu bakicu Jadranku, a policajci nalaze pregaženu mišicu Jagodu. Trkulja je neutješan, optužuje Juru, a tješi ga Milena te Dalibor, koji, isprva ne znajući da je riječ o mišu, prihvati organizirati sprovod Jagodi.
Od kada je Božena u mirovini, policijska stanica je bez šefa. Ankica misli da bi Željko trebao biti novi šef policije, a Seka isto misli za Branka.



Mile nagovara Boženu da uđe u klub penzionera, ali zapravo mu je cilj da Božena shvati da je penzionerski život dosadan. Božena glumi da uživa u pletenju i izradi goblena, ali kad čuje da je neka Jagoda pregažena, probudi joj se policijski duh i odlazi u istragu s Milom te slučajno naiđu na Jadrankino tijelo. 

Najzanimljivije trenutek epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju pratite prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju