Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Željku je svega dosta i odlučuje otići od kuće, na radost babe Bebe i Ankičin užas. Pakira stvari i seli se, ali ni sam nije siguran kamo. Na kraju odlučuje doseliti u gostionu. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Mile i Božena kreću u istragu u vezi Mirjane. Mile odlazi njuškati u Brankov stan, a Božena u stanicu. Mile kopa po Mirjaninim stvarima, ali ne uspije ništa pronaći. Božena saznaje od Branka za izvještaj u kojem je Mirjana krivnju za krađu kutije s glasačkim listićima prebacila na miševe.Jana saznaje da se i Jure sprema prijaviti za posao u Bruxellesu i u panici dolazi kod Ljube koji ne brine jer Jure ne zna francuski tako dobro kao on. Jana pokušava spriječiti Juru, no ne uspijeva jer on baca kuvertu s molbom za posao u poštanski sandučić. Violeta tjera Domeniku iz salona, a Dalibor joj se ispričava, sve više fasciniran s njom. Srećko koristi priliku te uvaljuje Daliboru predmete iz župnog ureda.

 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju