Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Usprkos gorko-slatkim sjećanjima, te činjenici da Ankica spozna da joj je Stipe ipak dao nešto dobro - sina, traži da ode iz njenog života. Stipe je to spreman učiniti, ali onda saznaje da mu je pametnije da još neko vrijeme ostane u Dizmovu jer ga traže opasni ljudi. Željko u česmu ubacuje novčić imajući na umu samo jednu želju - da konačno upozna oca. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Dalibor i Violeta nastoje pridobiti Srećka na svoju stranu, a Seka i Branko na svoju. Srećko je na mukama – ne zna koga da proglasi pobjednikom. Branko i Seka, kao i Dalibor i Violeta uvježbavaju odgovore za natjecanje no ne ide im najbolje. Siniša želi vježbati sa Suzanom, ali ona je i dalje ljuta.

Pero kreće vježbati pod Sinišinim nadzorom, uvjeren da će tako impresionirati Janu. Milena odbije pomoći Juri u vezi namještanja izbora za "Prvu ljubav Dizmova". Milena i Srećko smišljaju pitanja za natjecanje, unatoč brojnim ometanjima sa strane babe Bebe, Jure te Mile i Božene.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju