Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Božena vraća Mili uniformu u zamjenu za preuzimanje krivnje oko ranjavanja Jure. Nakon Kruninog flerta sa Suzanom, Jure i Kruno se dokače i potuku u gostioni pa Spomenka slučajno nastrada dok ih pokušava razdvojiti. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Božena odvodi Krunu u lisicama. Kruno joj otkrije da je kod Jure pronašao njenu fotografiju iz mladosti. Sljedeći dan Božena provjerava s Jurom da li još nešto osjeća za nju, ali Jure je grubo prizemlji – nema on vremena za uspomene.
Violeta farba Lindu; obećava joj da će opet biti plava ako sazna gdje je tata bio. Violeta je uvjerena da je Dalibor vara s Ankicom.
Jana dobiva od Jure 5000 eura i traži duplo za zemlju i posao u Općini dok čeka pare. Pero mora darovati Jani dio švercane odjeće jer joj treba za novi posao.
Nakon što im je Jure zaprijetio da će ih izbaciti iz općinskog stana, Branko i Seka se u strahu od gubitka stana mire te nagovore Srećka da ih vjenča što prije.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju