Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Stvara se prosvjed zbog Perine robe koja je proširila svrab, a kojeg predvodi Jana. Kruno još dodatno nahuška mještane protiv Jure koji im se suprotstavi, ali skoro i sam nastrada. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Ankica spašava Juru od prosvjednika, ali Beba ih pušta u kuću, te Jure bježi kroz prozor. Violeta vidi Juru i Ankicu te pomisli da su spavali skupa. Konačno, Jure udobrovolji prosvjednike tako što svima obeća novčanu naknadu za štetu koju su pretrpjeli zbog svraba. Ankica odlazi ostaviti pismo kod Srećka u župni dvor, te se tamo sreće s Milom s kojim se posvađa. Njih dvoje evidentno se ne podnose dok pak šalju ljubavna pisma jedno drugome, ne znajući o kome je riječ.

Božena šalje Branka i Željka da pronađu Peru, njima to ne polazi za rukom. Kad Jure dođe u stanicu, policajci slučajno shvate da je Pero u ćeliji, a Jure od bijesa nasrne na njega. Božena suočava Krunu da zna da je on zaslužan što cijelo mjesto protestira protiv Jure.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju