Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Srećko shvaća da zaista voli Dadu i govori to Daliboru. Njih dvoje kreću na put u Ruandu a Zoki, koji ih ispraća, ni ne sluti da je Dizmovo u velikoj opasnosti. Grobovi su tužni, a Dada tek što je otišla, već im nedostaje. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Božena, Mile i dečki u dogovoru sa Stipom pokušavaju unijeti meso u Dizmovo preko Stipinog prijatelja Bepa. Shvaćaju da moraju napraviti diverziju te odluče posvađati Dina i Nina što im vrlo lako pođe za rukom. Dok se Dino i Nino svađaju, agenti unose meso u Dizmovo te se fino pogoste. Kamion s toksičnim otpadom prijeti Dizmovu. Mile i Božena shvate da Župan stoji iza svega i da namjerava Janino zemljište pretvoriti u smetlište.

Pero Janu i Vinka oda Ružici, nakon što shvati da su bili zajedno. Ružica poludi i želi ubiti Vinka. Vinko i Jana sklapaju plan - pobjeći će iz zemlje s općinskim novcima. Ružica naganja preljubnika Vinka s puškom, uz pomoć vjernog Pere, koji samo želi Janu natrag.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju