Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Nakon što je otkrio bubicu na Bublici, ministar s policajcima dolazi po Sinišu. On se žrtvuje zbog Suzane i kaže da će preuzeti svu krivnju za prisluškivanje ako nju puste na miru i ministar pristaje. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Violeta je sretna što su oslobođeni dugova, ali Dalibor želi da njegova kćer slijedi svoje srce, pa makar dugovi i ostanu na grbači Grobovih.
Jana je darovnicom konačno dobila zemlju od Ljube i jedva je čeka prodati, ali ne da zemlju dok joj Vinko i Župan ne pokažu novce. Župan pritišće Vinka da sklopi dogovor s Janom tako da ju prevari, no Jana podiže cijenu zemljišta.



Mile i agenti imaju plan podijeliti zadnju šunku Dizmova tako da svatko dobije jednak dio. Mile ipak ima drukčije ideje i dijeli svakome prema zaslugama. Stipe odlazi u lov sa Željkom i babom Bebom, no Željko ne može upucati zeca. Dolaze Dino i Nino i pišu im kazne.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju