Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Po dolasku u župni dvor, policajci zatiču Zokija i Srećka u nezgodnom položaju i, ne znajući da su u treningu, pomisle da su u ljubavnoj vezi. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Zoki saznaje da se sprema racija na Grobove, a pošto zna da je roba u vozilu požuri prema njihovoj kući i pred očima Dalibora i Dade 'otima' automobil. Dok Dada kreće za vozilom, pred kućom im se pojave policajci s nalogom za pretres. Dada i Zoki uspješno sakriju švercanu robu kod Srećka u ispovjedaonici.



Policija, nakon što zatekne Ljubu u pogrebnom poduzeću, ima popriličan problem uvjeriti rastrojenog Dalibora da ga nije on oteo. Nakon što ih umalo uhvati Violeta, prevoze Ljubu u lijesu natrag u stanicu s planom da ta šarada mora završiti tu večer, vratit će ga kući - ovaj put uspješno. Za to vrijeme, Jure pokušava skupiti novac za otkupninu, pa unatoč Suzaninoj zabrani, zove njenog muža – Sinišu (Slavko Sobin).

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju