Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Dada odlazi kod Bebe koja se hvali 'razbojnikom Srećkom', ali joj ne želi pokazati jednu snimku. Dada provaljuje kako bi došla do snimke, ali Beba je uhvati na djelu te je odvodi Srećku i upozorava ga da ne petlja s njom. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi: 

Nakon što su Jure i Božena podijelili intiman trenutak u ambulanti, Jure se hvali Spomenki kako će uskoro dobiti Boženu.
Kruno dobiva poziv na Ljubinu ostavinsku raspravu, a zatim dobiva zemlju od Ljube u oporuci, na Janino iznenađenje. Kada ga Jana pokuša uvjeriti da je zemlja njezina, Kruno se naroguši na spomen Jure i ne pada mu na pamet odreći se zemlje. Saznavši da je Jana izgubila zemlju, Jure je izbacuje iz svoje kuće.Branko i Marko se mire, usprkos Seki koja želi poslati Marka u zatvor te im Seka napokon otkriva da nosi dvojke, ali ne zna tko je otac. Marko ipak bježi, a Ankica ga vidi u noći te pomisli da ju progoni Markov duh.
Dalibor i Pero pokušavaju uloviti psa koji nosi gaće Svetog Dizma. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju