Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Nakon što Seka ukrade pogrebna kola, Branko je prati na Zokijevom mopedu, ali Seka se izvuče i namami ga na seks. Branko još jednom pokazuje koliko je naivan. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Seka pristane pomoći Marku, ali mu zauzvrat uzme dijamantni prsten.Dalibor i Pero, koji pati zbog Janine prevare s Jurom, idu u akciju šivanja lažnih gaća koje će za novac trampiti s biskupom. No, biskup angažira Srećka da ide na primopredaju. Dada shvati da je otac nešto mulja i odluči se umiješati. 0Kad krene akcija, Srećko dolazi s aktovkom, Dalibor i Pero donose gaće, ali Dada krade aktovku od Srećka, a Srećko Daliboru i Peri otme gaće. Biskup shvaća da su gaće lažne, a Dalibor i Pero ostaju bez ičega. 

Jana pronađe Boženin zaručnički presten, koji je Božena vratila Juri, i stane se hvaliti pred Boženom da će je Jure ženiti. Božena razočarana napada Juru, ali ih u gostioni prekida Kruno koji joj govori da mu je inspekcija zatvorila ordinaciju.

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju