Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Seka i Branko se uza sve otegotne okolnosti ipak vjenčaju. Seka se pretvara da mu je oprostila preljub, pa ulazi u prvi bračni seks s njim, a onda ga izbacuje van iz stana. Branka zatim naganja Mile jer ga želi ubiti zbog prevare. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Krunina ljubomora raste te on svojim inatom i ponašanjem kažnjava Boženu i zahtjeva njezinu ispriku. Božena napokon primiri Krunu, ali sve pokvari Jurin poziv nakon kojeg Kruni prekipi i ode iz stana. Ankica se uvaljuje sve dublje u izmišljeni trač o samoj sebi.

Izmisli pred Bebom da je zaručena s bankarom iz Zagreba što Beba i Željko povjeruju, a Željko, kojemu je dosta Dizmova i babe, moli mamu da odu živjeti u metropolu kod tog čovjeka. Violeta poludi kad vidi zaručnički dijamantni prsten. Traži od Dalibora isti, ali on je u krucijalnom otkriću – djed Borko nije umro prirodnom nego nasilnom smrću.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju