Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Ankica je zgranuta ponašanjem babe Bebe, odlazi Srećku i moli ga da popriča s Bebom kojoj možda treba egzorcizam. Policajci vraćaju Ljubu kući, ali on im – kada začuje Janin glas - krade policijsko vozilo i pobjegne. Pogledajte kako je Branko pokušavao nagovoriti Ljubu da se vrati kući:

 

Božena, Željko i Branko bezuspješno nastavljaju potragu za Ljubom, kojem se auto ugasi i nastavlja svoj bijeg pješke. Odlučuje se sakriti kod obitelji Maher i tamo potajice krade sendvič babi Bebi, što izazove trzavice između Bebe i Ankice. Suzana prizna obitelji da je spavala s Mileninom simpatijom Željkom:

 

Jure je u nevjerici. Pero nagovara Dalibora da nastave sa švercom. Skoro ih pogazi odbjegli Ljubo u policijskom autu. Dalibor konačno pristaje. Na dan njegovog rođendana, obitelj mu odluči spremiti zabavu iznenađenja. Dada moli pomoć od Srećka, koji ne primjećuje da joj se sviđa. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Novu seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju