Svojom je pojavom u seriji napravio pravi dar mar!

Popularni domaći glumac, Slavko Sobin, jednom je prilikom iznenadio pratitelje na Instagramu kada je objavio fotografiju na kojoj je imao svega četiri godine. Glumca mnogi nisu prepoznali, a u komentarima su ga brojni obožavatelji obradovali lijepim riječima.

 

 

Podsjetimo, gledatelji HIT serije Nove TV, "Dar Mar", Slavka Sobina upoznali su u ulozi Siniše, Suzaninog, već bivšeg supruga koji je u Dizmovo došao riješiti papire za razvod.

Slavko Sobin gledatelje već godinama oduševljava u brojnim formatima Nove TV. Tako smo ga gledali u serijama "Zauvijek susjedi", "Najbolje godine", "Čista ljubav" i "Na granici". Ipak, najupečatljivija uloga koju je ostvario, bila je ona Igora Šarića u seriji "Drugo ime ljubavi".

Osim što se proslavio u serijama, uz plesačicu Gabrielu Pilić, prije dvije je godine slavio u showu "Ples sa zvijezdama", kada je pobijedio konkurenticu Viktoriju Đonlić Rađu.

 

 

Čim je stigao u Dizmovo, napravio je pravi dar mar! A kakve će ga sve zgode i nezgode snaći u Dizmovu, preostaje nam za vidjeti. 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode serije pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju