Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Zoki pogrešno zaključi da Dada ima fetiš na svećenike ili makar nedostupne muškarce. Pokuša je zavesti u Srećkovoj mantiji, ali onda shvati kako se Dada u stvari pali na Srećka, a čini se da je interes obostran. Kada suoči Dadu i Srećka s tim, oboje odlučno poriču. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Ljubo se prijavljuje policiji uvjeren da je on kriv za smrt Jadranke, a Božena i Mile ga ispituju. Župan zabranjuje Boženi i Mili da se petljaju u policijske poslove i forsira da se što prije podigne optužnica protiv Ljube za ubojstvo Jadranke. Božena je sumnjičava oko cijelog slučaja pa ona i Mile pokreću privatnu istragu, a baba Beba optužuje Milu da je ubio Jadranku.



Grobovi se moraju ponovno prekvalificirati na sprovode radi ukopa bakice Jadranke, a Pero se ljuti što moraju ponovno vraćati lijesove. Violeta pokušava spojiti Dadu i Trkulju, ali Trkulja je od prvog trena zainteresiran za Milenu te joj odlučuje kupiti poklon. Ni Milena nije ravnodušna na Trkulju zbog čega Željko očajava od ljubomore. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju pratite prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju