Napokon se zna tajna promjene imidža!

Nakon što se na društvenim mrežama pohvalio neobičnim, te za njega dosad neviđenim imidžom, osim njegove brade i brkova, pratiteljima popularnog glumca Janka Popovića Volarića za oko je zapelo još nešto - policijska uniforma!

 

 

"Kada mudrost izvire iz pogleda i obasja zajednicu", prigodno se našalio glumac poziravši s potpuno novom frizurom i bradom.Objavom je znatno iznenadio sve pratitelje, koji svakako nisu ostali bez riječi. Prozvan je mrkim čovjekom, a jedan ga je od pratitelja čak usporedio i s tzv. željeznim kancelarom, Ottom von Bismarckom.

Ono što zasad možemo potvrditi je to da će glumac Janko Popović Volarić posjetiti Dizmovo i upotpuniti sjajnu glumačku ekipu koja iz tjedna u tjedan ponovno uveseljava brojne gledatelje ispred malih ekrana. A koja će biti njegova uloga, hoće li ga Dizmovčani objeručke prihvatiti te kakav će "dar mar" napraviti u Dizmovu, preostaje nam za vidjeti.

HIT seriju Nove TV, "Dar Mar" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Seriju pratite i prije emitiranja na televiziji, samo na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju