Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Mileni je dosta Branka koji nikako da kaže Seki da je spavao sa Suzanom. Govori njemu i Suzani da se moraju dogovoriti tko će reći Seki ili će ona to napraviti. Uslijed zabune, Milena je u šoku jer pomisli da se Branko opet spetljao sa Suzanom. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Perini problemi se nastavljaju kad izgubi pošiljku švercanog mesa. U strahu od svog šefa švercera, krade s Daliborom meso iz dostavnog vozila kako bi nadoknadio gubitak, ne znajući da je ukrao meso za pse. Kada Ankica dođe u gostionu naći se sa osobom iz oglasa, u šoku je kad shvati da je njen Jure zapravo Mile.

 

Violeta zabada nos u Ankicin ljubavni život, a Dalibor saznaje da im je policija na tragu. Seka se priprema za vjenčanje, no vjenčanica se raspara te završi kod Violete na popravku. Violeta potaknuta Sekinim vjenčanjem, pokušava uvjeriti Dadu da se što prije treba udati. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju