Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Mile upada Kruni u kuću zbog upaljenog zuba i želi ga odmah izvaditi. Dok Božena i Kruno pokušavaju utišati Ljubu i njegovo kihanje, Mile si koncem veže zub za kvaku od vrata, te mu Božena slučajno iščupa zub. Božena vidi da je Ljubo sav raščupan i nikakav, te ga odluči malo dovesti u red. Božena kao Božena, svoj posao napravi previše dobro, te tako Ljubo dobije pravi mali makeover. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Suzana se pokuša ispričati Mileni, no Milena ju zalije pićem u znak protesta. Milena se požali Dadi koja ju bodri, te zatraži povišicu u dućanu od Pere, no ne dobije ju. Željko kupuje poklon za Suzanu i naljuti Milenu svojom nesmotrenošću. Željko od Bebe koja želi pomoći Mileni čuje lažni trač da su Suzana i Kruno spavali zajedno, zbog čega umalo napravi incident u ordinaciji:

 

Dalibor i Dada za to vrijeme odluče prenijeti robu tajanstvenom čovjeku koji stoji iza šverca. Beba slučajno uništi robu, te tako Dalibor i Dada čovjeku iza šverca – Peri – donesu uništenu robu, a Pero na to kaže Daliboru da mu je dužan.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Novu seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjemu terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju