Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi

Dalibor i Pero otkrivaju na staroj filmskoj snimci da su djed Borko i Baba Beba bili drumski razbojnici. Dalibor preispituje cijeli svoj identitet. Zaključi kako je možda bio u krivu što je čitav život pokušavao živjeti pošteno od pogrebničkog posla. Mile je odlučan strpati babu Bebu iza rešetaka, pogledajte kako je tekao razgovor između Mile i Bebe:

 

Srećko i Zoki pokušavaju obeshrabriti novopečene karataše i natjerati ih da odustanu od treninga pomoću ponižavajućih inicijacijskih rituala. Suzana se nudi pomoći Boženi oko Krune pa je odjene u svoju odjeću. Božena pokušava zavesti Krunu, ali samo privuče Jurinu pažnju pa se pokaje što se uopće trudila. 

Nakon što je kontaktirao Biskupa i s njim razgovarao o pljački crkvenog blaga prije četrdeset godina, Mile odluči snimiti Bebino priznanje da je ona počinila pljačku. Biskup, doznavši od Mile da su pljačkaši bili Borko i Beba, naredi Srećku da se domogne otete crkvene imovine – gaća Sv. Dizme. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju