Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Župan se pokušava riješiti cipela koje ga mogu inkriminirati i podmeće ih Juri. Po odlasku iz mjesta, baba Beba mu podleti pod auto i župan postaje serijski ubojica baba. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:



Nakon što skuhaju pokvareni grah, Dalibor zabranjuje Peri da ga dijeli ljudima. Pero dolazi na ideju da ukrade tortu koju je Linda spremila za Kolindu i nudi je Dizmovčanima, a Violeta ga natjera da plati za novu tortu. Mile i Božena privode Dalibora zbog toga što ima isti broj noge kao sumnjivac, a i cipele su mu na špic. Dalibor je snužden jer mora otkriti svoju tajnu: zapravo nosi veći broj cipele kako bi mu stopalo izgledalo veće.



Željko prekopavajući po Trkuljinim stvarima slučajno uništi njegov laptop pa svali krivnju na Bebu. Jana se vraća u mjesto nakon što je prošla ubrzani tečaj alternativne medicine i odlučna je iscijeliti mještane Dizmova. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju pratite prije emitiranja na televiziji na Nova Plus!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju