Jedna je Ksenija Pajić!

U ponedjeljak će se u mnoge domove, na male ekrane, vratiti Dizmovčani - stanovnici malog fiktivnog, atraktivnog i zanimljivog mjesta Dizmovo u seriji "Dar Mar". Među njima je i šefica tamošnje policijske postaje, Božena Bajić, čiji lik tumači glumica koju mnogi zovu i kraljicom televizijskih serija, Ksenija Pajić.

Božena je policajka čvrste ruke i velikog srca. Neposredna, uporna, vrijedna, srčana, hrabra, bez dlake na jeziku i krajnje tvrdoglava. Božena je navikla da je ona ta koja izdaje zapovijedi. Loše podnosi autoritet, pogotovo ako je taj autoritet načelnik Jure koji je po prilici podjednako tvrdoglav poput nje te s kojim je nekada davno bila u vezi. Šefica je najmanje policijske postaje u državi, u mjestu bez interneta i signala:

Njezinog supruga, stomatologa Krunu, tumači Siniša Ružić koji nas je donedavno nasmijavao u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Kruno i Božena nemaju djece, a unatoč brojnim preprekama na koje nailaze, gledateljima nije promakao njihov skladan odnos, zbog čega mnogi kažu da su odličan televizijski par.

A kakve će sve zgode i nezgode snaći Boženu i što se to sve promijenilo u Dizmovu preostaje nam pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Seriju "Dar Mar" pratite i na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju