Pogledajte što vas očekuje u finalnoj epizodi serije

Pripreme za slavlje vjenčanja Spomenke i Jure su u tijeku. Jure shvaća da nije nabavio prstenje te uzima ključ od Ilijinog auta i odlazi u kupovinu. Usput poveze i Rafu do stanice, ali im se zaključa auto te ne mogu nastaviti dalje. Jure se odlučuje pješke vratiti u Dizmovo, a Rafo sreće Dugog, Žanu i Anđelu. Dugi obije Ilijin auto te vode Rafu na autobusnu stanicu, ali ih uhvati policija pa ih Branko i Nino spašavaju.

Gabrijel dobije pomilovanje od predsjednice. Dada i Dalibor odlaze po njega, a na povratku u Dizmovo, Gabrijel prosi Dadu.
Milena i Željko se vraćaju iz Italije na vjenčanje Spomenke i Jure. Odlaze na ultrazvuk te saznaju da će Željko i Milena imati sina.
Božena i Kruno se mire te odlučuju obnoviti bračne zavjete. Spomenka je uzrujana kada sazna da je Jure nestao na dan vjenčanja, ali Ilija preuzima inicijativu. Nalaze Juru te se vjenčanje ipak odvije na jezeru.

Finalnu epizodu druge sezone serije "Dar Mar" ne propustite pogledati u četvrak na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju