Kako se snašla kao glumica?

Već danima mediji bruje o zanimljivoj poveznici hit serije Dar Mar i Kolinde Grabar-Kitarović. Stvorilo se veliko iščekivanje o čemu se tu točno radi, u medijskom prostoru se napravio u međuvremenu i pravi dar mar radi ovog neobičnog spoja, a u današnjem Dnevniku Nove TV gledatelji imaju i iz prve ruke čuti kako je došlo do suradnje bivše Predsjednice Kolinde Grabar- Kitarović i Nove TV, te otkriti kako ona opisuje svoje iskustvo na televizijskom setu i ima li možda nekih drugih ambicija na tom planu.

Obožavateljima serije dobro je poznata činjenica da se radnja u popularnoj seriji Nove TV odvija u 2019.godini, godini kada je Grabar-Kitarović bila Predsjednica države.

''Uvijek nastojimo biti inovativni, autentični, te smo zahvalni na prilici da smo uspjeli ostvariti ovu suradnju i snimiti bivšu Predsjednicu u cameo ulozi u seriji ''Dar Mar''. Scenaristički nam se nametnula ideja kako bi bilo jako zanimljivo dovesti i bivšu Predsjednicu umjesto da tražimo glumicu koja bi ju mogla utjeloviti. Zadovoljni smo da smo u tome i uspjeli, jer ona je vrhunska profesionalka i bez obzira što nema glumačkog iskustva, ona se na setu izvrsno snalazi. Oduševljeni smo njenom karizmom, koju je ovaj put umjesto u političke svrhe, iskoristila ispred naših kamera. Moram priznati da je napravila pravi dar mar kročivši na naš set, a da će i gledatelji biti oduševljeni ovim njenim glumačkim izletom kao i brojnim iznenađenjima koje još pripremamo'', izjavila je direktorica produkcija Nove TV Sanja Tucman.

Ne propustite pogledati večerašnji Dnevnik Nove TV od 19.15, a uskoro stižu i epizode u kojima ćemo vidjeti kako se Dizmovčani pripremaju za dolazak Predsjednice, hoće li Linda dobiti priliku upoznati svoj najveći životni uzor, te kakav dar mar u jednom malom mjestu može napraviti jedan ovako jedinstveni događaj. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju