Sudjelujte u anketi!

Suzana Brkljača je Jurina i Spomenkina kćer, seksi, samostalna i odvažna. Od mame je pokupila integritet i jasan stav te ne brine za mišljenja drugih. Svjesna svoje ljepote, ali i ženstvenosti, samopouzdanje joj je najjača vrlina. Jednostavno je uvjerena da može napraviti što god želi, te se tako i ponaša.

Milena Brkljača je romantik u duši, Jurina kćer iz drugog braka. Ona je odlučna i uporna kao Jure, tatina kćerka, ali za razliku od Jure koji se bori za sebe, Milena se uvijek bori za pravdu. Nježna, no snažnog integriteta. Iako pametna, emocije vladaju njom i njenim svijetom.

Zasigurno, sestre Brkljača jedne su od najpoznatijih dama Dizmova te sudionice brojnih intriga i zapleta. Dok Milena pokušava odlučiti hoće li svoju ljubav pokloniti Željku ili Trkulji, Suzi poravnava stare račune sa Sinišom, svojim bivšim mužem dok je pritom većina dizmovačkih dečki potajno zaljubljeno u nju. No, koja od njih je veća zavodnica? Otkrijte nam svoje mišljenje u anketi:

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju