Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Nakon što hodočasnik Kruni krade fen, Kruno ga odlučuje pratiti pa nalazi njegov šator kraj jezera u kojem zatekne ukradene stvari. Kruno ubrzo shvaća da je lopov zapravo Ljubo i saznaje Ljubinu nevjerojatnu priču o povratku među žive. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Spomenka i Suzana odluče iskoristiti priliku, kao i svi ostali Dizmovčani, te rade rebranding gostionice zbog fame sa Svetim Dizmom. Počinju prodavati pivo i hranu Svetog Dizma što Milena oštro osudi.  Jure se želi pokrstiti, jer shvaća da tako može dobiti više hodočasnika u Dizmovo. Srećko jedva pristaje na to, ali krštenje se pokaže nevažećim jer se na kraju ispostavi da ni Jurin kum, Mile, nije kršten.

Pero i Dalibor planiraju maksimalno iskoristiti hodočasnike pa Pero naredi Mileni da kao suvenir prodaje gaće Svetog Dizma. Na kraju crkveni kombi dolazi po svetu relikviju pa Pero, Dalibor i Beba ostaju bez gaća Svetog Dizme, a time i bez zarade. Mile je razočaran Zokijem i njegovim poslom tajnice.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju